Financiering

Op zoek naar een financiering voor een auto? U kent waarschijnlijk de auto financiering reclames wel van de vele aanbieders. Het zijn er zoveel dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet.

Autobedrijf Nijhof kan u adviseren welke financiering het best bij u past.

Wij werken onder andere samen met Connectlease en DTC.

DTC (Dealer Totaal Concept)

Dealer Totaal Concept biedt u deskundige advisering en diensten op het gebied van consumptief krediet en verzekeringen. Tevens treden wij op als bemiddelaar voor het afsluiten van de financiële producten die wij u adviseren.

Meer informatie over onze diensten is te vinden in onze dienstenwijzer.

Is uw financiering nog naar wens? Wilt u misschien de maandelijkse betalingstermijn verhogen of verlagen? Of wilt u extra geld opnemen of juist een extra bedrag ineens inlossen? Kortom, heeft u vragen neemt u gerust contact met ons op. Wij bekijken dan wat uw mogelijkheden zijn en helpen u verder.

Wilt u bijvoorbeeld vervroegd inlossen, dan kan dat vaak boete vrij. Mochten er toch kosten aan zitten, dan kunnen wij voor u uitzoeken of dat zo is en hoe hoog deze kosten zijn.

Meldt het ons als uw persoonlijke omstandigheden zijn gewijzigd!

Wijzigingen in uw persoonlijke situatie kunnen behoorlijke gevolgen hebben voor uw financiering. Had u bijvoorbeeld nog een tijdelijke aanstelling en heeft u nu een vast contract? Dan kunnen wij uw financiering opnieuw laten beoordelen en is er wellicht kans op een lagere rente.